• liansu
  • tui (2)
  • tumblr
  • youtube
  • lingfy

E te iloa le ese'esega o fegasoloa'iga ole fa'alava e lua-tulaga fa'amau, fa'au e tolu-tulaga ma fa'amau fua atoa?

O masini galue o ituaiga eseese o forklifts e eseese faʻalapotopotoga faʻavae, ma o latou sootaga feʻaveaʻi o le a ese foi.O nei eseesega e masani ona aliali mai ina ia mafai ai ona iloa nisi o galuega.Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le eseʻesega o galuega o masini galue forklift, o nisi forklift e taʻua o vaega free lift forklifts.A mae'a ona toe fa'afo'i atoa le fa'a'a'a'ai fa'ameamea o lenei si'i'u, o le pito i luga o le pito i luga o le fa'a'a'a'amea si'isi'i e taofia se mamao mai le la'au o le gantri totonu.Pe a amata ona faʻalautele le umi o le siʻitia o le eletise, o le pito i luga o le pito i luga e le faʻafesoʻotaʻi vave le faʻalava o le gantri i totonu.I le taimi nei, o le faʻavaa o le faitotoʻa i totonu o loʻo tumau pea lona maualuga muamua, ae o le sprocket ma le filifili o loʻo tuleia i luga e le faʻapipiʻiina o le eletise eletise e siitia ai le faʻavaa o le tui i se maualuga, ina ia mafai ai e le tui e fesoʻotaʻi i le faʻavaa tui o se mamao mamao mai. le eleele.

tala fou (1)

O le forklift ma lenei masini galue e mafai ona sii aʻe le tui i se maualuga maualuga pe a le maualuga le gantri i totonu nai lo le gantri fafo, lea e faigofie mo le forklift e ui atu i le ala ma se maualuga laʻititi ma faʻaleleia le felauaiga o le forklift.

Le ese'esega o fegasoloa'iga sootaga i le va vaega si'isi'i fua fua ma masini galue forklift lautele.

I le faaopoopo atu i nisi forklifts sii saoloto, o nisi forklifts e mafai ona sii le forklift i le pito i luga o le gantry i fafo i lalo o le tulaga o le gantri totonu e le maualuga atu nai lo le gantry i fafo, ina ia ausia manaoga o le siosiomaga faagaoioia maualalo.O lea ituaiga forklift e ta'ua o le full free lift forklift.

O nei ituaiga e lua o forklifts ei ai o latou lava uiga, lea e mafai ona faʻafetaui i manaʻoga faʻapitoa o se siosiomaga galue ma faʻalauteleina le tele o galuega o forklifts.

I galuega faʻatino, ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga o le faʻapipiʻiina maualuga, o loʻo faʻapipiʻiina nisi forklifts i totonu, ogatotonu ma fafo gantry.O lenei ituaiga forklift e taʻua o le tolu gantry forklift poʻo le multi gantry forklift.

Ona o lona lava fausaga, o le tolu gantry forklift loli o loʻo i ai foʻi faʻalapotopotoga faʻasalalauga lautele eseese ina ia mafai ai ona iloa ana galuega faʻapitoa.Muamua, e mafai fo'i ona iloa si'isi'i fua fua po'o si'i fua atoa.

I se upu, o le masini galue i le tausiga o le forklift e mafai ona ausia se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻagasologa ma e naʻo le faʻalagolago i le faʻatulagaina o le fausaga.Ae ui i lea, o loʻo i ai ni eseesega i le faʻatulagaga faʻatulagaina o masini galue forklift pe a iai a latou galuega faʻapitoa ma ausia se vaʻaiga faʻaeseesega o gaioiga.


Taimi meli: Iul-19-2022